Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Personliga klockor!

Med vårt klockmärke M:T MY TIME skapar vi klockor & boxas med personlighet - din personlighet. Tänk dig känslan att varje gång du ser på din klocka så ler du. Gör du det idag?

 

Klockor med egen text

Med vårt klockmärke M:T MY TIME vill vi skapa glädje, skratt, vällusta och eftertanke. Våra klockor skiljer sig från den stora mängden, genom att du gör klockan personlig med just din unika text. Texten sätter vi självklart fram på urtavaln, så att man ser sitt budskap. Här på M:T väljer du på 4 olika typsnitt att få din klocka. 

 

Olika boettfärger

Här på M:T MY TIME erbjuder vi dig 4 olika färger på våra stålboetter, roséfärg, guldfärg, silverfärg och svart. Det gör att du alltid har en  klocka för olika tillfällen. 

 

Armband & länkar

Vi ger dig över en massa färdiga kombinationer på armband och länkar. Detta för att undrlätta för dig. Alla kombinationer ger dig en massa möjligheter att få klockan att passa vid olika tillfällen. Allt från vardagen till fest. Man kan även köpa till länkar och armband separat på M:T MY TIME

 

Klockaskar

Våra påkostade klockaskar ger ett intryck av lyx. Dessutom kan du höja exklusiviteten ännu mer, genoam att göra klockasken personlig med din alldels egen text. Släpp loss din fantasi eller skriv något gulligt till den du älskar- Ja möjligheterna är oändliga.

 

Kombinationen

Här på M:T MY TIME ger vi dig kombinationen eller möjligheten att både göra klocka och ask personliga med eget text. Kort sagt vi erbjuder dig en helhetslösning, -inte så dumt eller hur? Helheten med både klocka och box ger en exeklusiv känlsa, vilket gör att det passar perfekt att ge bort som personliga presenter. 

 

Produkter

Handla

Information